Üzenetküldés

Kérjük, hogy üzenetének – különösen esetleges panaszának – elküldése előtt tájékozódjon a kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatás jogszabályokban rögzített rendjéről, mivel jogalkalmazóként ezen előírásoktól eltérni nem tudunk. Honlapunkon a közszolgáltatást érintő jogszabályokon kívül részletes tájékoztatást is talál a leggyakrabban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

Tárgy és a válaszadás módja

Hivatalos teljes név és jogcím

Az ügyet érintő szolgáltatási cím *

Példa: Aranyalma utca 2/A D. ép. III. lph. 4. em. 2/A

3
Aranyalma utca
2A
D
III.
4
2

Üzenet

Csatolmányok

Tulajdonos, bérlő, közös képviselő vagy egyéb, a számlázást érintő adat változását kizárólag a megfelelő dokumentumok csatolásával együtt tudjuk befogadni. Igazolásként az alábbi dokumentumok egyikének másolata fogadható el szkennelt formában:

Közös képviselő változás esetén:

  • közgyűlési határozat
  • átadás-átvételi jegyzőkönyv
  • adatváltozás esetén az azt alátámasztó dokumentum (pl. levelezési cím)

Tulajdonos változás esetén:

  • adás-vételi szerződés
  • birtokba adási jegyzőkönyv
  • 30 napnál nem régebbi hiteles tulajdoni lap másolat

Fizetőváltás esetén:

  • a régi és az új díjfizető együttes, aláírt nyilatkozata a fizetőváltás tényéről

Regisztráció

Az üzenet elküldésével egyidejűleg lehetősége van a FŐKÉTÜSZ Kft. honlapján regisztrálni. A regisztrált felhasználóknak lehetősége van a kéményellenőrzés tervezett időpontjának megnézésére, igényelhetik ingyenes e-mail és SMS értesítésünket az ellenőrzés időpontjával kapcsolatban, illetve online is leadhatják pótellenőrzésre vagy nyilatkozatra vonatkozó megrendelésüket.

Amennyiben élni kíván a regisztráció nyújtotta előnyökkel, kérjük, pipálja ki a "Szeretnék regisztrálni is a FŐKÉTÜSZ Online Ügyfélszolgálatába" mezőt.